

Pizzasteen van steel
Niet alleen voor pizza!

Een pizzasteen van steel absorbeert, bewaart en leidt energie zo’n achttien keer beter dan een gewone pizzasteen.
Dit is de voornaamste reden waarom onze pizzasteen werkt en een gewone pizzasteen niet.
Onze klanten geven onze pizzasteen van staal geweldige beoordelingen, maar bekijk het eens met uw eigen ogen. Wij hebben een video gemaakt (in onze eigen alledaagse tien jaar oude oven), waarmee u het ware vermogen van "The Pizza Steel" in slechts 45 seconden kan ervaren!


Onze pizzasteen van steel is praktisch onverwoestbaar!
Vele van onze klanten hebben ons verteld hoe geweldig het is dat het Pizzastaal gemaakt is om het generaties lang vol te houden!
Ze hebben al eerder dure pizzastenen gekocht, die na een paar keer gebruiken kapot gingen :-(.
Met het Pizzastaal zullen ze dit nooit meer ervaren.
We geven u een tien jaar durende “hij zal niet kapot gaan” garantie.
Hij zal hoogstwaarschijnlijk een leven lang of twee meegaan ;-).


Met je pizzasteen van steel:
Lets perfects creëren
Als u een ouder bent, kent u dat bijzondere gevoel dat door uw lichaam stroomt, wanneer u zich realiseert dat u iets perfects hebt gecreëerd.
Een brood bakken zal nooit zo bijzonder zijn als uw baby voor het eerst vasthouden, maar toch, het maken van dat perfecte brood, stokbrood of pizza (waar u altijd van heeft gedroomd, maar nooit voor mogelijk had gehouden in uw simpele oven) zal u een geweldig gevoel geven!
Het Pizzastaal kan u helpen zulke momenten te ervaren en het resultaat te delen met degenen van wie u houdt.
Het Pizzastaal tilde mijn bakkunsten naar het volgende niveau en ik weet zeker dat hetzelfde voor u zal gelden!
Nieuwe verbeterde pizzasteen
Sinds we ons eerste pizzasteen van steel in Mei 2015 verkochten in Denemarken, hebben een hoop tijd gestoken in het uittesten van verscheidene types en afmetingen van het staal.
Hierdoor hebben we (tot onze grote verbazing) ontdekt dat dikker niet automatisch beter was. Voor een pizzasteen van staal dat voor zowel het maken van pizza’s als brood uitstekend is, moet het bakstaal de perfecte afmetingen hebben. Een te dunne plaat zal niet genoeg warmte vasthouden voor het veeleisende beginstadium, wanneer het deeg het staal raakt en warmte uit het staal absorbeert. Een te dikke plaat zal het moeilijk hebben bij het herladen na het veeleisende beginstadium, omdat de bovenkant van het bakstaal bedekt is met deeg en alleen nieuwe warmte kan absorberen door de onderkant van het staal. Hoe dikker het staal, hoe moeilijker het herladen.
Dus, na het maandenlang intensief testen van stalen platen van 2, 4, 6, 8, 10 en 12 mm, deden twee winnaars zich voor:
De stalen van 6 en 8 mm leverden beide uitstekende resultaten op.
Omdat het staal van 6 mm echter sneller de piektemperatuur bereikte en omdat het ongeveer twee kilogram minder weegt dan de versie van 8 mm (wat het makkelijker maakt voor gebruik in de keuken), eindigde het prototype van 6 mm als winnaar van de test.
Aan de deur afgeleverd
Omdat het pizzasteen van staal 6.5 kilogram weegt is het fijn om te weten dat u hem niet naar huis hoeft te dragen. Uw bestelling zal verpakt en verzonden worden vanuit ons uitvoerend partner in Duitsland en aan uw deur arriveren in 2-5 dagen.
Maak u geen zorgen over BTW of de douane
Wanneer u bestelt bij een Europese web shop zoals de onze, is de BTW ingerekend in de prijs.
De prijs die u ziet is dus de prijs die u betaalt :-)