Snelle gratis* verzending door de hele EU

Verzending (deur-tot-deur, gevolgde service)

Gratis verzending voor alle bestellingen boven € 80,- (behalve Griekenland, Cyprus, Malta en afgelegen gebieden/eilanden)

  • Zone 1 - (2-5 werkdagen)

Oostenrijk, België, Tsjechië, Kroatië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Slowakije en Slovenië.

  • Zone 2 - (3-6 werkdagen)

Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Ierland, Portugal, Roemenië, Spanje (vasteland) en Hongarije.

*Wij verzenden niet naar Griekenland, Cyprus en Malta of afgelegen eilanden.

Rederij

Al onze pakketten worden verzonden met GLS vanuit Denemarken. Onze fulfilmentpartner DKI Logistics zorgt er dagelijks voor dat alle bestellingen (ontvangen vóór 14.00 uur) worden verzonden. Zodra uw pakket onze fulfilmentpartner heeft verlaten, ontvangt u een e-mail met trackinggegevens.

Maak je geen zorgen, BTW is inbegrepen :-).

Als u in een EU-land woont en een product koopt in een in de EU gevestigde winkel zoals de onze, is de BTW inbegrepen in de prijzen die u ziet. Er worden geen lokale BTW of andere belastingen in rekening gebracht wanneer het bakstaalpakket arriveert.

TERUGSTUURBELEID

Onze klanten zijn dol op The Pizza Steel, maar mocht u besluiten uw Pizza Steel te retourneren, dan vragen wij u contact met ons op te nemen: support@pizzasteel.com zodat wij een retourlabel voor u kunnen regelen. De retour-/terugbetalingsoptie is beschikbaar gedurende 30 dagen, te rekenen vanaf de dag waarop u uw pakket ontvangt. U kunt het pakket openen en het product controleren, net zoals u zou doen als u een product in een fysieke winkel zou kopen. Zorg ervoor dat u het terugstuurt in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen.

Snelle verzending

Bestel voor 14.00 uur en wij verzenden je pakket dezelfde dag nog!

Veilig winkelen

Marktleidende kassabeveiliging - jaarlijks worden 15.000 bestellingen afgehandeld!

Extreem tevreden klanten

8 van de 10 verkopen komen voort uit mond-tot-mondreclame
Mastercard Visa iDEAL Bancontact SOFORT