Waarom zou ik de combo-aanbieding kiezen?

 Why buy the combo?

Omdat u veel meer waarde voor uw geld krijgt!

Ik heb heb na vele jaren ervaring de combo ontworpen met mijn pizzastaal prototype. Ik heb een hekel aan energie en tijd verspillen, dus als ik mijn oven laat voorverwarmen (ja, het kost misschien maar 30 cent per uur.. maar toch..) ..haal ik er het liefst het meeste uit. Wanneer u grotere porties bakt, heeft u beslist de juiste hulpmiddelen nodig.

Onze populaire combo is precies dat.. een combinatie van de juiste hulpmiddelen waarmee u van uw pizzastaal maximaal kunt genieten. 

Maar waarom heb ik twee scheppen nodig?

Nou.. omdat u er één nodig zal hebben om uw volgende portie broodjes, stokbroden of pizza voor te bereiden, en een andere om de eerste portie uit de oven te halen. Zo simpel is het. Met slechts één moet u wachten met het voorbereiden van uw volgende pizza totdat u de schep hebt gebruikt om de eerste pizza uit de oven te krijgen. Het zou natuurlijk ook werken, maar u zou tijd verspillen met wachten - en wie wil er nou tijd verspillen?


Maar ik kan toch vast zonder de Deegsnijder?

De Deegsnijder is een leuk klein hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw deeg in ciabatta-vormige broodjes te snijden, uw pizzadeeg in gepaste porties te snijden, deegresten op uw pizzastaal weg te schrapen, uw tafel schoon te maken, etc. Het is gewoon zo’n “handig om te hebben” ding, waar ik niet zonder zou willen leven - dus waarom u wel?

Signature Mr Pizza Steel

PS: Wij verdienen niet meer aan een combo dan we doen aan alleen een Pizzastaal. Maar als u geniet van bakken op uw nieuwe staal, is de kans groot dat u deze aan uw vrienden en familie zal aanraden. Dat is waarom wij denken dat het wat waard is om u meer voor uw geld te geven :-).