Levering en retourneren

Om uw winkelervaring zo makkelijk en zorgeloos als mogelijk te maken, verzenden we al onze pakketjes met Europese koeriers, met bezorging aan de deur. 

Ons uitvoerend partner

Omdat we een klein bedrijf zijn, zouden we normaal gesproken met moeite concurrerende verzendkosten kunnen krijgen voor zware producten zoals de onze. Dit is één van de redenen waarom we de handen ineen hebben geslagen met de mensen bij Rapid Fulfillment, gevestigd in Hamburg, Duitsland. Een ander voordeel van de samenwerking met hen is dat alle bestellingen van voor 12:00 uur (CET) kunnen worden verzonden op dezelfde dag, op werkdagen, het hele jaar rond.

Tracking van bezorging voor iedereen

DHL behandelt leveringen en retourzendingen - ze zullen uw Pizzastaal bij u aan de deur leveren binnen 3-7 dagen.

Wanneer uw nieuwe pizzastaal onze uitvoerende voorziening verlaat, zult u een e-mail ontvangen met instructies over hoe u uw pakketje online kunt tracken. 

 

Retourbeleid

Onze klanten zijn dol op het Pizzastaal, maar als u besluit uw pakketje te retourneren, willen we u verzoeken contact met ons op te nemen, waarna we ervoor zullen zorgen dat u het pakketje kan retourneren voor dezelfde lage prijs als u hebt betaald voor de levering. We zullen u bestelbedrag restitueren, min de verzendkosten, binnen 7-10 dagen na het ontvangen en inspecteren van de geretourneerde producten.